...espai virtual de reflexió crítica sobre la realitat d'Almassora, la Plana i el món en general. Noticies, històries, art, poesia, contes, cultura,natura, experiències, ...

AlmassoraTeVeu

Una ullada a la polis

Ni Rio de Janeiro als Carnestoltes

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Ha arribat Carnestoltes. Almassora s’ha preparat per a la Festa. Els passacarrers dels col·les, ja tradicionals des de fa molts anys, han tingut les escoles revolucionades. Les anuals consignes a la setmana de Carnestoltes han tingut els alumnes ocupats recordant la festa de la temporada; què seria de les nostres tradicions sense l’escola i els seus Mestres???

Però enguany hi ha hagut una novetat: una carpa muntada per l’empresa Talía ha menjat troç d’aparcament al costat de l’Otxando. Ni que es tractara del Roser o de Santa Quitèria, sembla que una festa grossa s’ha preparat. Els veïns i els vells de la Residència s’ho ha mirat amb recel i venen al cap unes quantes qüestions:

-  Era necessària aquesta carpa? Almassora no té cap recinte adequat per acollir festes d’aquest tipus?

-  No podria ja tenir el poble un recinte tancat polifuncional de dimensions adequades perquè els joves pogueren disfrutar d’events festius amb la frequència que el calendari festiu les exigira?

-  Als temps que corren era necessària aquesta despesa?

-  Potser ha estat una decisió amb finalitat electoral i siga aquest muntatge la contribució propagandística local a les eleccions europees?

Les reflexions estan obertes. Aquests pensaments venen curiosament reforçats per la rapidesa en què s’ha desmuntat. La festa va ser divendres a la nit i matinada de dissabte. Abans de les 8h del matí de dissabte ja estava desmuntada, estaven els operaris recollint el material. Mitjans locals qualifiquen l’event com un gran èxit. Potser els joves necessiten alguna cosa més que una carpa de quitaipón.

Fins aviat!

Escriure un comentari

Es prohibeixen els insults i ofenses cap a les persones així com paraules malsonants i blasfèmies que desvirtúen el debat i falten el respecte a les persones.

Códi de seguretat
Actualitzar

Vist (des de 04-03-15)

© 2009-2014 by GPIUTMD