...espai virtual de reflexió crítica sobre la realitat d'Almassora, la Plana i el món en general. Noticies, històries, art, poesia, contes, cultura,natura, experiències, ...

AlmassoraTeVeu

Fotografies d'Almassora Joan Ballester

Fotografies d'Almassora Gilberto Membrado

Això (dels bous) ja resulta una mica pesat

Permet-me amic lector deixar el meu punt d’opinió, donar la meua, respecte a un tema tan amanit, com és el tema dels bous.

Sense signar a priori cap document, de cap tipus, ni abraçar cap ideologia, pense que hauríem d'aclarir d'una vegada per totes i si cal fent les lectures pertinents tantes vegades com siga necessari, tot  allò que s’ha escrit sobre aquest tema.

En primer lloc, i en un altre escrit ja vaig criticar (i durament, per cert; ho recorde i ho reconec) la possibilitat d’introduir una assignatura

EL PRESENT MÉS RECENT E INCONGRUENT

Algú en dirà que no es pot parlar a la lleugera de qualsevol fet que es produeix al poble.

Clar que les cosses es deuen analitzar, parlar i jutjar amb coneixement de tots i cadascú dels detalls dels mateixos i per tant comentar i dir, si realment eres conscient d'allò que dius.

Sorprén moltíssim el titular de premsa aparegut en aquests dies on es pot llegir: “ALMASSORA RECLAMA EL PASEO MARITIMO TRAS CONSOLIDAR LA DEFENSA DE LA PLAYA

La veritat ens farà lliures...

 

Aquesta dita, que algú li pot parèixer rara i fins i tot estranya, és la realitat de la vida de cada esser humà.

Dic açò por una qüestió senzilla, que cada dia que ens cau damunt, per què ens cau, i com!, no puguem suportar la falta de veritat d'allò que es diu i a més a més es publica en premsa.

Pense que estem arribant al final de tant d’escriptura i és l’hora de parlar clar, conscienciar al poble per a un futur vinent, mirar als ulls dels nostres conciutadans i admetre les bones i males situacions que succeeixen al nostre voltant.

La ley uert

Vaig llegir en dies darrere una noticia que te que vorer en la ya famosisima llei Uert.

Pero antes tinc que dir, que lo mes curios del cas es que es diu que la abandera es una persona de este poble, collo, encara sera que tindrem que donar llissons al resto de la España de com se deu de enseñar al nanos españols a correr, matar, bandillerar, i amagarse davant dels bous.

Collo,¡ pos no vol crear una asignatura que siga per apendre a correr davant del bous.! Y se dira =bous a la esccola= aixo esta bo.

La dignitat d'un poble (i II)

Acabem de rebre el saluda-invitació a la presentació de la reina de festes I LA SEVA CORT D'HONOR, que ens representaran com a poble. Evidentment no assistiré. Invitació personalitzada (?), haig d'entendre que és un error, ja que la representació oficial de l'ALVA és la junta en si, que vaja el meu nom, entenc que protocol·làriament en un poble no és necessari.

I perquè no assistiré?, us explique.

La dignitat d'un poble (I)

A principis de 2013, l'assemblea de socis de l’Associació de Veïns La Vila d’Almassora (ALVA) va elegir una nova Junta de la qual el president és el que signa aquest article. Feia temps que l'ALVA estava de mal en pitjor, i un grup de veïns em demanà que fera front a la mateixa per reviscolar-la i portar-la endavant. En conseqüència, el primer que vam fer va ser posar-nos al dia de la situació econòmica de l'associació i des del primer minut començaren els problemes al manifestar-se diverses irregularitats en els comptes bancaris que, de veritat, no voldríem haver descobert perquè no són gens agradables.

La fam de governar... amb interés desmesurat

Llegeixo amb deteniment la notícia de les noves votacions a CAIXALMASSORA, i he de dir, que fins i tot no sent soci, si sóc coneixedor de la situació creada per l'alternativa (sic) a l'actual Junta Rectora; és una alternativa de simple riure, mal gust i demostració intrèpida de l'ànsia de poder d'alguns veïns de la població, amb una afiliació clara que se'ls veu venir, cas contrari de l'actual junta directiva, amb més o menys errades, però que estan donant el millor que tenen, si més no viciats de poder; els socis podran parlar millor que jo, però a la vista dels resultats, crec que no vaig per mal camí, i han parlat clarament.

Si voleu publicar...

... articles, tindre el vostre blog propi, penjar fotografies sense comentaris (denúncies, fets curiosos, paisatges d'ací d'interès, etc.) o voleu gestionar la vostra galeria d'imatges, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a: almassorateveu@gmail.com. En uns dies, ens comunicarem amb vosaltres.

- Si us agradaria tindre un blog, s'han d'acceptar uns compromisos mínims de manteniment.

- Si el que voleu és publicar articles esporàdics, heu d'atendre a les normes de publicació que es trobareu detallades en l'apartat Qui som? d'aquest mateix blog.En tot cas, els vostres escrits es publicarien en la secció AlmassoraTeVeu signats i identificats.

- Si el vostre desig és penjar alguna imatge puntual en què vulgueu fer alguna denúncia, o mostrar una curiositat o simplement publicar una fotografia estètica heu de saber que acceptarem ni publicarem imatges amb Copyright.

- Finalment, si preferiu tindre la vostra galeria de fotografies (artístiques, periodístiques, documentals, monogràfiques, científiques, etc.) haureu d'acceptar també alguns compromisos de manteniment.

Vist (des de 04-03-15)

© 2009-2014 by GPIUTMD